BENEFICIARI

irina
Eu sunt Irina. Dacă mă cunoaşteţi, ştiţi că am cea mai mare colecţie de eşarfe şi baticuri din lume şi că iubesc muzica şi dansul.

tatiana
Eu sunt Tatiana. Mie imi place sa desenez, imi plac foarte mult animalele si desenele animate. Imi place sa ma joc pe tableta si la calculator. Imi place se merg in excursii.

gina
Eu sunt Gina. Imi place sa ascult muzica si sa ma plimb si sa o ajut pe mama la treburile casei.

ionut
Eu sunt Ionuţ. Imi place sa privesc la televizor, sa ma plimb cu masina prin oras si sa ma plimb cu tata pe faleza.

ema

Eu sunt Ema.Imi place sa pictez, sa vorbesc muuuult cu colegele mele, sa ma joc cu animalutele si sa merg la film.

eleonora

Eu sunt Eleonora. Mie cel mai mult imi plac animalele, am acasa un caine si o pisica cu care petrec mult timp si ii iubesc. Imi place sa merg in excurii si sa privesc la televizor.

dana

Eu sunt Dana. Imi place sa ma joc cu catelul meu Caramel si sa privesc la televizor.

Laura este numele meu. Eu sunt Laura este numele meu. Eu sunt “vorbăreaţa” organizaţiei. Îmi place să o ajut pe mama la treburi prin casă. Sunt o gospodină model. Ofer reţete de prăjituri gratis tuturor celor interesaţi. “vorbăreaţa” organizaţiei. Îmi place să o ajut pe mama la treburi prin casă. Sunt o gospodină model. Ofer reţete de prăjituri gratis tuturor celor din interesati.

alexNumele meu este Alex . Vin cu plăcere la centru şi cu mari emoţii. Cel mai mult îmi place să joc cărţi şi să privesc emisiuni la televizor alături de tatăl meu.

valentinMă numesc Valentin şi sunt “membru fondator al centrului” împreună cu Irina şi Traian. Îmi plac maşinile, muzica şi calculatoarele. Dar cel mai mult îmi place să repar tot ce se strică, şi să călătoresc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Numele meu este Aurora. Sunt pasionată de pictură, îmi plac poveştile şi îmi place să fiu mereu elegantă, cu fundiţe în păr.

florin

Eu sunt Florin. Îmi place mult muzica populară şi spectacolele unde eu aplaud cel mai tare. Îmi iubesc mult părinţii şi colegii de la centru.

virginiaNumele meu este Virginia. Îmi place să imit personaje, să vorbesc cu mama la telefonul mobil, să mă îmbrac elegant şi să port bijuterii.

madalinaEu sunt Mădălina. Vin la centrul de zi pentru că îmi plac foarte mult copiii, iar jocurile de aici sunt cele mai frumoase. Îl iubesc foarte mult pe frăţiorul meu Bogdanel şi mă joc cu el foarte mult în fiecare zi.

danut2Eu sunt Dănuţ. Toţi copiii din centru sunt prietenii mei. Aici ne jucăm, râdem şi colorăm frumos.

diana1Numele meu este Diana. Vin la Trebuie să mă intalnesc cu prietenii mei care sunt la fel ca mine. Îmi place culoarea roşu şi muzica clasică, ascult cu placere teatru şi poveşti.

valentina2Numele meu este Valentina. Sunt o domnişoară foarte veselă, o iubesc foarte tare pe mama mea, îmi place să vin la organizaţie să fiu alături de ceilalti colegi, să desenez cu cariocile si să dansez. Acasă eu am grijă de puii din curte, îi ingrijesc şi le dau de mâncare în fiecare zi.

razvan
Eu sunt Razvan si imi doresc sa fiu vedeta, imi plac dulciurile si sa traiesc foarte bine cu excursii si distractie!!!

catalin
Eu sunt Catalin. Imi place sa o ajut pe mama la treburi, sa scriu, sa ascult muzica.

claudia1
Eu sunt Claudia. Îmi doresc să fiu hairstylist pentru că în fiecare dimineaţă, înainte să vin la centru, mă coafez singură. Mie îmi place să colorez şi să pictez foarte mult.

mihai
Ma numesc Mihai, imi place sa ascult muzica, sa fac de mancare si sa fac curat in camera mea.

Loredana
Sunt Loredana imi place sa ascult muzica usoara romaneasca, sa ma uit la televizor, sa o ajut pe mama. Si sa rad foarte mult.

adrian1
Eu sunt Adrian si cel mai mult imi place sa privesc la televizor, sa mananc dulciuri si sa o ajut pe mama la curatenie.

Iulian
Ma numesc Iulian si imi place sa scriu si sa citesc, sa fac treaba in casa. Imi place sa mananc, sa privesc la televizor si sa ascult muzica.

traian
Eu sunt Traian. Sunt un mare mare colecţionar de reviste cu vedete. Îmi place foarte mult să vin în centru şi mai ales să dansez cu colegii mei.