Multumiri

Sa vina 2017 cu multe bucurii !!!!
La bilantul de FINAL-2016 si START-2017, noi tinerii si copiii de la TREBUIE! impreuna cu familile noastre si personalul angajat din Centrul CATI va MULTUMIM pentru ca ati ales sa faceti un pas in viata noastra si sa ne daruiti mari si nesperate bucurii.
TREBUIE! a implinit 20 de ani iar beneficiarii au trait anul acesta 365 de zile in tara prietenie, in tara bucuriei de fi util , de a fi ocupat, de a nu fi singur, deoarece exista inca oameni carora LE PASA, deoarece exista inca oameni care inteleg cat de important este un astfel de serviciu atat pentru tinerii cu dizabilitati si familiile lor dar si pentru comunitate.
Asa invatam cu totii sa traim in principii, in respect fata valorile crestine si civice.
Asa invatam sa construim o comunitate incluziva si o lume mai buna.
De aceea consideram ca este important sa va multumim public pentru sprijinul oferit si …daca am uitat pe cineva ne cerem scuze si va rugam sa ne atentionati.
Sprijin financiar pentru serviciul de transport si plata terapeutilor am primit de la:
CHRISTOPHORUSWERK ERFURT – director dr. Bjorn Starke
S.C ENTERPRISE S.A – D-na Zoica Neagu
SC N&C PARTENER CONSULTING MANAGEMENT SRL
GLOBAL CONVERGENCE SRL
DAMIECO SRL
BASICOUNT SRL
Societatea de Transport Gaze NaturaleTRANSGAZ S.A Medias, Director general Petru Ion Vaduva, sprijin pentru plata de servicii de recuperare acordate unui copil autist pe timp de un an de zile
PF DRAGHICI CRISTIAN TRAIAN, pentru achizitia unei centrale termice
Am primit o masa calda timp de un an de zile de la CATEDRALA NASTEREA DOMNULUI si hrana spirituala de la parintele Adrian Vanghelie- Capela “Sfintii 40 de Mucenici”
Ne-a adus in dar un site nou si 2 ferestre termopan Ioan Cosmin de la Asociatia AJUTATI SEMENII!
Ne-au sprijinit cu donatii personale in nume propriu: Elke Uhlmann, angajati ai Ambasadei Britanice Lisa Paris si Alice Sapcaliu, alti prieteni Iuliana Ignat, Condurache Angela, Marin Liliana, Lazar Lenuta si colega ei , Nicolae Cosmin, Doamna Curca, Familia Nicolau, Familia Dumitrascu, Merdescu Luminița-director, colegii si elevii Scolii Postliceale Intellectum Galati, Fred Cox, Nigel si Nelu Coreschi.
Am avut un Brad de Craciun impodobit cu multe daruri de la : PRIMARIA BRAILA – Primar Marian Dragomir si Elful CG, Asociatia DIACONIA Braila – director executiv Popescu Honorina, Batalionul 285 Artilerie „Vlaicu Vodă” Brăila – Comandant Condruz Daniel
La serbarea bradutului cu numarul 20, am primit in dar un urias tort aniversar gustat de aproape 100 de participanti din partea SC CREATIVE CAKE DESIGN SRL – Cofetaria CoolChocolate – doamna ION MIHAELA si un extraordinar program artistic oferit de Ansamblul Dunarenii –Chiscani – coordonatori Ciurea Neculai si Boboc Georgeta si de talentatii dansatori de la LiL MoTioN Dance School – coordonator Liliana Stan
Am primit suport voluntar sau /si donatii in bani, cadouri de Paste si Craciun de la elevi si profesori din scolile: Liceul Teodretic Mihail Sebastian, Liceul Teoretic Nicolae Iorga Braila, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, Gradinita 37- Dumbrava Minunata, Colegiul National Ghe. Munteanu Murgoci, Colegiul National Ana Aslan, Colegiul National Nicolae Balcescu, Şcoala Gimnazială “Ion Creangă”, indrumati inimos de Dana Iconaru, Marin Liliana, Ene Magdalena, Mirela Iordache, Gina Miron, Teodora Nicolau, Petrovici Marinela, Naomi Trifu, Parintele Adrian Vanghelie, Dana Urse, Familia Toncea.
Ne-am incarcat cu totii, parnti si copii, bateriile la Pensiunea Lacul Zanelor intr-o vacanta oferita de domnul Teodor Cristian
Am primit suport tehnic si informational din partea personalului din compartimentele de specialitate a DJST Braila, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila, Directia de Asistenta Sociala Braila, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, Ministerului Muncii, Familiei, protectiei Sociale si persoanelor Varstnice, FONPC.
Au construit un pod de peste 2000 de km intre TREBUIE! Braila si partenerii de suflet ChristophorusWerk Erfurt, din cuvinte si fraze traduse, voluntarele Lucia Dumitru, Carmen Parlog, Ariana Steinke, Dana Ilie.
Voua, celor care ati fost aproape de cauza noastra, va dorim

“SANATATE,
CIFRA MARE DE AFACERI,
SUCCESE PROFESIONALE si
IMPLINIREA TUTUROR VISELOR
Sa vina 2017 cu multe bucurii !!!!”